Objavljeno: 31.10.2013 u 15:49 | Music, Showtime | Komentara:

ZORICA KONDŽA O ILMI: Vidjela sam djevojčicu, a čula veliki talenat!

Mala Bosanka otpjevala je veoma veoma zahtjevnu pjesmu Zorice Kondže u prvoj epizodi najpopularnijeg muzičkog show-a i oduševila se njenim formiranim glasom.

Foto: PR X Factor

Foto: PR X Factor

Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka napravila je pometnju u regionu nakon svog nastupa u prvoj emisiji najpopularnijeg muzičkog šoua otpjevavši pjesmu hrvatske pjevačice Zorice Kondže “Ima jedan svijet”.

Pjevačica, čiju je pjesmu mala Ilma otpjevala u prvoj epizodi X Factora, rekla je da je bila skeptična kada je čula da će jedna trinaestogodišnja djevojčica da otpjeva tako zahtijevnu pjesmu.

“Iskreno, kad ste mi rekli da će pjesmu “Ima jedan svijet ” otpjevati djevojčica od 13 godina, bila sam skeptična, jer za tako zahtjevnu pjesmu treba imati malo više zrelosti i glasa. Nakon što sam čula izvedbu, bila sam više nego iznenađena jer sam vidjela djevojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talenat! Eto, draga Ilma, od srca želim da ti se ostvare snovi!”.

Nastup male Ilme u X Factor bilježi rekordne posjete na YouTubeu, koji za samo 36 sati ima čak preko 800.000 pregleda!

Druga epizoda najpopularnijeg pjevačkog takmičenja očekuje se u utorak 5. novembra u 21.15 na TV Pink.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: