Objavljeno: 26.06.2013 u 9:27 | Showtime | Komentara:

Znate li još koju majku petero djece da izgleda ovako?!

nicole-mitchellNicole Mitchell, bivša supruga glumca Eddieja Murphyja, prošetala je plažom u Miamiju sa svojom kćerkom Zolom i pritom pokazala nevjerojatno tijelo.

Ova zanosna 45-godišnjakinja bila je u dugoj vezi, a potom i braku s Eddiejem. Upoznali su se 1988. godine, ubrzo prohodali, a vjenčali se dvije godine nakon toga. Imaju čak petero zajedničke djece.

No, 2005. godine Mitchell podnosi zahtjev za razvodom braka za što je kao razlog navela `nepomirljive razlike`. Razvod je postao i služben 2006. godine.

Nakon razvoda braka Eddie, poznat kao veliki ženskaroš, nastavlja s mnogim vezama iz kojih ima još djece.

Trenutno je u vezi s manekenkom Paige Butcher, koja se nalazi na listi Maximovih najseksi žena na svijetu, a s kojom se upoznao na setu snimanja `Kuća debele mame 2`. U vezi su od prošle jeseni.

Izvor: Dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: