Objavljeno: 10.01.2017 u 7:55 | Showtime | Komentara:

ŽIVOT UČESNIKA TALENTA ĆE VAM SLOMITI SRCE: Majka mi je rekla da bi prije PSU DALA da jede nego meni!

Dvadesetjedngodišnji reper Dejana Ketića, koji je rasplakao članove žirija “Ja imam talenat“ tužnom sudbinom, otkrio je još strašnije detalje iz svog života. Dejana su roditelji ostavili kada je bio beba, a njegovo djetinjstvo obilježili su domovi za nezbrinutu djecu i hraniteljske porodice.

dejan

Dejan ima 21 godinu i trenutno živi u Žagubici. On je otkrio da li je upoznao svoje roditelje, da li je očekivao ovakve reakcije žirija i koji je njegov životni san.

“Nisam očekivao da će moj nastup izazvati toliku pažnju žirija i javnosti, zaista. Čim sam vidio prvi iks, mislio sam da padam. A kada sam vidio reakciju Danice, Ane i Raste, bio sam siguran da sam prošao. Mnogo mi znači podrška koju sam dobio od žirija – rekao je Dejan, a potom je otkrio kako se prijavio za takmičenje.

- Sjedio sam sa jednim drugarom koji je čitao novine i rekao mi da je Rasta u žiriju „Talenta“ i pitao me „Što se ti ne prijaviš?“. Prvo sam mislio da nije to za mene, a kada sam razmislio bolje, odlučio sam da idem. Onda sam od svih krio da sam se prijavio. Mislio sam da neće ni da me pozovu jer je bilo mnogo takmičara koji su se prijavili. Baš sam se iznenadio kada su me pozvali da dođem na snimanje – iskren je bio Ketić.

Kako je njegov nastup u emisiji “Ja imam talenat“ izazvao veliko interesovanje javnosti, nas je zanimalo kako su njegovi prijatelji reagovali.

- Ja skoro da i nemam prijatelja, imam jedno, dvoje pravih prijatelja, a nakon emitovanja emisije se javilo hiljadu njih, i ja sam ih pitao „Gdje ste bili do sad?“. Nemam nikog, sam sam. Nemam nikog sa kim mogu da podijelim tugu koju osjećam zbog toga što su me roditelji odbacili.

Dok sam odrastao najviše mi je nedostajala ljubav majke i oca. Ovako mi ništa drugo nije falilo – iskren je bio ovaj mladić.

Dejan je do 16. godine bio u domu i u hraniteljskim porodicama, a kako je sam objasnio, on je svoje roditelje upoznao i bio je u kontaktu sa njima.

- Ja znam svog oca, ali mi ne pričamo. On za mene nije čovjek. Kada sam zaradio pare neke, on mi je sve uzeo, a kad sam ja njemu tražio pare, on ne da. Moja majka živi sad u Italiji. Čuli smo se preko „WhatsApp“ i „Vibera“ i rekla je da će prije keru da da jede, nego meni. Bacila je četiri-pet hiljada eura na pod i pustila da ih pas iscijepa. Kaže: „Za njega ima sve, a za tebe ništa. Neka ti da tvoj otac!“. Njih dvoje nisu bili u braku, dobili su me u vanbračnoj zajednici, nisu me ni željeli – rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: