Objavljeno: 16.09.2013 u 16:05 | Showtime | Komentara:

ZBUNIO CARINIKE: Andreju Pejiću ne piše pol u pasošu

Andrej Pejić, koji je do prije nekoliko dana snimao seriju u Turskoj, dobro je zbunio turske carinike. U njegovom pasošu, koji je izdat u Australiji, ne postoji pol.

Andrej Pejić, maneken

Andrej Pejić, maneken

Kada se plavokosi maneken pojavio na carinskoj kontroli aerodroma u Istanbulu, zavladala je prava panika.

Carinik je nekoliko minuta gledao u pasoš u kome je polje za pol bilo prazno.
Kada je pitao manekena šta je on, Andrej je odgovorio „samo čovjek“.
Carinik je tražio dodatno objašnjenje, a maneken je rekao da je muškarac sa ženskom dušom.

Uz pomoć članova iz producentskog tima serije koju je Andrej snimao, izbjegnut je incident, ali je manekena u Turskoj u svakom momentu čuvalo pet članova obezbjeđenja, pišu istanbulski mediji koji su oduševljeni ljepotom manekena.

Kako se ocjenjuje, Andrej Pejić je jedan od najljepših glumaca koji su se pojavili na malim ekranima u Turskoj.

Andrej se na snimanju serije „Fatih” veoma dobro snašao, i kako je sam priznao, postao je opčinjen glumom.

U popularnoj seriji on tumači Radul Beja, kog su zvali i Radu III Lijepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmeda II, a Radu je prešao na islam.

Pojedina svjedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić je u Istanbulu proveo sedam dana, a kada je stigao medijima je rekao da je dobro upućen u istoriju Turske, jer mu je majka, koja je iz Srbije, sve lijepo objasnila.

Izvor: Blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: