Objavljeno: 11.12.2017 u 8:29 | Music, Showtime | Komentara:

Zbog ove Bosanke muškarcima je skočio pritisak, a kada je pustila glaščinu, svi su povikali: TI SI POBJEDNICA! (VIDEO)

Rijetko se dešava da svi u studiju bukvalno ostanu bez teksta kada čuju (i vide) nekog kandidata, a to se desilo kada se u “Zvezdama Granda” pojavila Monika Ivkić (27).

Djevojka koja je rođena u mjestu Gradačac u Bosni i koja trenutno živi u Beču, stasom, a naročito glasom je oduvala sve.

bosanka-monika

- Rijetko se desi da neko ko tako dobro ozgleda, da tako dobro pjeva, i da plus na sve to ima i emociju i harizmu i da još može da priča sa nama ovdje, a da se nije se oduzeo od treme. Ti si neko ko je rođen za ovaj posao i žao mi je što si čekala do 27 godina da se pojaviš ovdje. Sa druge strane, ti si mlada – rekla je oduševljena Jelena Karleuša, a Marija Šerifović je dodala:

- Djevojka razvaljuje kako pjeva, razvaljuje…

Ipak, najveseliji su bili Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac koji nisu skidali pogled sa lijepe Monike, a Bosanac je takmičarki poručio:

- Ovako, Bosančice moja, ja mislim da je večeras finale i ti si pobjedila!

Pogledajte nastup Monike Ivkić (premotajte na 1:02:55):

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: