Objavljeno: 30.10.2013 u 18:19 | Music, Showtime | Komentara:

X FACTOR: Evo kako Ilma (13) pjeva “U Stambolu na Bosforu”

Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini oduševila je žiri i regiju svojim glasom.

ilma-karahmet-u-stamboluIlma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini u prvoj epizodi najgledanijeg muzičkog šoua “X Factor” otpjevavši pjesmu “Ima jedan svet” Zorice Kondže oduševila je veoma strog žiri Kristinu Kovač, Željka Joksimovića, Kikija Lesendrića i Eminu Jahović.

Najjači utisak je ostavio Željko Joksimović koji je bio toliko oduševljen Ilminim pjevanjem da je izašao na scenu, kleknuo pred nju i poljubio je u ruku, dok su ostali oduševljeno aplaudirali, a publika vikala: “Hoćemo još”, “Zvijezda je rođena”.

Ovo nije X Factor, ovo je 100 X Factor. Sa 13 godina ovo je najbolje što sam čuo u životu. Ovo je čudo“, rekao je Joksimović.

Ilma je podigla veliku prašinu već ne samom startu najgledanijeg šoua na svijetu pa poslušajte kako ova trinaestogodišnjakinaj pjeva sevdalinku “U Stambolu na Bosforu“.

 

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: