Objavljeno: 18.06.2017 u 10:16 | Showtime | Komentara:

Udata je za srpskog najboljeg tenisera, mislili ste da uživa luksuz, ali ovo je PRAVA ISTINA o životu Jelene Đoković!

Jelena Đoković napunila je 31. godinu. Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i direktorka njegove fondacije, uskoro će na svijet donijeti drugo dijete. Par već ima sina Stefana, koji se najviše raduje prinovi.

jelena-djokovic-1

Novak i Jelena ovih dana su u Beogradu, gdje odmaraju nakon manje uspješne sezone srpskog tenisera.

Iako ste vjerovatno mislili da Jelena svakodnevno uživa luksuz, to i nije baš istina, a u galeriji pogledajte kako zapravo ona provodi svoje dane.

Završila je osnovnu školu “Drinka Pavlović“ i Sportsku gimnaziju u kojoj je, preko zajedničkih prijatelja, 2005. godine upoznala Novaka. Odlazi na prestižan univerzitet u Bokoni u Milanu na kojem je diplomirala sa najvišim ocjenama poslovnu administraciju. U tim trenucima trenira aktivno tenis i atletiku. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 eura, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na “Bokoniju“, dobila stipendiju ovog fakulteta. Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata. Živjela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana.

Nakon osam godina stabilne veze, Novak je vjerio Jelenu u septembru 2013. godine na veoma originalan način. Helikopterom ju je odveo u Provansu i pitao da se uda za njega. Vjenčali su se u julu 2014. godine.

Par voli da se hrani zdravo i nedavno su otvorili restoran u Monaku, a na meniju se nalazi isključivo sirova hrana koja se bazira na voću i povrću.

Ipak, Jelena je često sasvim prirodna, a na njenom Instagram profilu uglavnom vidite fotografije iz “svakodnevnih dešavanja“. Nije joj problem da rasturi čitavu sobu kako bi napravila plan za dalje djelovanje firme. Paparaci je najčešće slikaju tokom šetnje sa sinom Stefanom, ali i pudlicama Pjerom i Teslom.

Nema ama baš nikakav problem da prošeta bez šminke jer nema čega da se stidi. Prirodna je ljepotica. Poznato je da mnoge žene vole jogu. Tako i Jelena koja je aktivno vježba nekoliko godina.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: