Objavljeno: 21.11.2017 u 8:18 | Ljepotice, TV | Komentara:

TURKINJA SA NAJLJEPŠOM KOSOM: U trenerci i bez šminke Šeherzada neprepoznatljiva!

Popularna turska glumica ne libi se pokazati kako izgleda s prirodno kovrčavom kosom, u trenirci i tenisicama te potpuno bez šminke

Turska glumica Berguzar Korel, popularna Šeherezada iz serije ’1001 noć’, svojim je glumačkim sposobnostima, ali i ljepotom, osvojila svijet. Navikli smoje gledati u besprijekornom izdanju i besprijekorno našminkanu poput svih turskih ljepotica. Stoga je vrlo neobično vidjeti je u sportskom izdanju, bez šminke, naposlušne kose…

No, 35-godišnja Turkinja ne libi se objavljivati fotografije na kojima pozira u svakodnevnom, običnom izdanju. Tako je i ovaj put pokazala kako izgleda raspuštene kovrčave kose, u šarenim tajicama, tenisicama i širokoj maslinastozelenoj jakni. Valja primijetiti da Berguzar bez šminke izgleda vrlo mladoliko, a zbog vječnog osmijeha i iznimno simpatično, piše Gloria.hr.

Zvijezde serijala ’1001 noć’ baš je u studenom prije četiri godine posjetila Zagreb. Tada je njezin suprug Halit Ergenc, poznat kao Onur iz iste serije, u našoj metropoli snimao reklamu. Par je zajedno već deset godina, preživjeli su nekoliko uspona i padova osobito dok je on snimao seriju ‘Sulejman Veličanstveni’ kada je nju, navodno, izjedala ljubomora. Imaju sedmogodišnjeg sina Alija.

seherzada

Izvor: gloria.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: