Objavljeno: 16.11.2014 u 14:04 | Svijet, TV | Komentara:

Preminula u 32. godini života, borila se sa rakom: Nekoliko dana pred smrt navela…

Diem Brown, poznata po takmičenju u MTV realityju Real World/Road Rules Challenge, preminula je nakon nekoliko mjeseci borbe sa opakom bolešću.

diem-brownU njene zasluge spada i osnivanje MedGifta, koji pomaže i drugima koji imaju rak. Ova mlada žena bolovala je od raka jajnika počevši od svoje 23. godine, a ista bolest se povlačila 2 puta, dok je zadnji put dijagnosticirana pred početak ovog ljeta.

Sve do svoje smrti slala je ohrabrujuće poruke a ovo je jedna od njih:

Želim da ljudi znaju da se isplati boriti. Za mene je to izuzetno važno – navela je, priznajući ipak da je vijest iz osmog mjeseca, da je rak metastazirao po tijelu, bila veliki šok za nju.- Bez obzira na rezultat borbe, ako se ne predate to je vaša pobjeda!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: