Objavljeno: 24.07.2013 u 9:05 | Ostali sportovi, TV | Komentara:

Konačno otkriveno tko je The Stig?

the_StigIdentitet misterioznog vozača slavnog TV showa Top Gear, koji fanove oduševljava svojim kaskaderskim sposobnostima uvijek obučen u bijelo vozačko odijelo s kacigom na glavi, konačno bi mogao biti otkriven.

###

Naime, The Daily Record navodi kako je The Stig najvjerojatnije BTCC prvak Gordon Shedden koji je nedavno testirao Hondinu nabrijanu kosilicu ‘Mean Mower’, razvijenu u suradnji s Top Gear magazinom. Navedeni izvor tvrdi kako je Shedden dobro povezan s Top Gearom, njegovim voditeljima te pomoćnim osobljem.

Upitan je li on zaista The Stig, Shedden je izbjegavao konkretan odgovor navodeći samo kako ‘to nitko ne može tvrditi’. ‘Na kraju dana, on je samo osoba u bijelom odijelu. Ovdje se više radi o mitu nego o njegovom pravom identitetu’ dodao je.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: