Objavljeno: 02.12.2017 u 8:36 | Showtime | Komentara:

TOŠETOVA DJEVOJKA SE UDALA PRIJE 4 GODINE: Dobila je sina, a evo kako mu je dala IME!

Jučer se navršilo deset godina kako je u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj život izgubio makedonski pjevač Toše Proeski.

Andrijana Budimir, dugogodišnja djevojka Toše Proeskog, nakon njegove smrti prije skoro deset godina povukla se iz javnosti, a o njihovoj vezi nije željela previše govoriti.

Pet godina nakon njegove tragične pogibije udala se za ugostitelja iz Skopja, a par je 2014. godine dobio sina Maksima. Danas ima privatnu školu rukometa u kojoj radi kao trenerica.

tose-cura

Nakon Tošine smrti mediji su intenzivno pisali o njoj, a ušla je i u javnu raspravu s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović jer ju je ona optužila da laže i da nikad nije bila djevojka slavnog pjevača. Taj je sukob završio na sudu, a presuda je donesena u korist Budimir:

Petrović joj je morala isplatiti 300.000 makedonskih dinara odštete zbog klevete i platiti 500 eura sudskih troškova.

Izvor: cenzurisano.novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: