Objavljeno: 03.10.2013 u 7:59 | Showtime | Komentara:

Stanovnici Milana šokirani: Podmornica izronila nasred ulice

stanovnici-milana-sokirani

JUČERAŠNJE jutro bilo je vrlo zbunjujuće za stanovnike Milana koje je u centru grada dočekao zaista nesvakidašnji prizor.

Nedaleko Trga Mercanti, u samom centru grada, nasred ulice izronila je ogromna podmornica koja je oštetila automobil dok je zbunjeni “kapetan” stajao pokraj nje.

Kako ipak nije riječ o novom čudu ili katastrofalnoj nesreći, doznalo se uskoro. Ovaj začuđujući prizor djelo je ekstremnog reklamiranja osiguravajuće kuće Life Park čije je geslo “Bilo što se može dogoditi”.

Čini se kako bi se Life Parku ova (pretpostavljamo) skupa reklama mogla isplatiti jer vijest o podmornici u centru Milana ubrzo postala internetski hit.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: