Objavljeno: 16.10.2013 u 12:41 | Music, Showtime | Komentara:

Šesta godišnjica smrti: Obitelj još plače za pokojnim Tošom

‘Makedonski slavuj’ poginuo je na današnji dan prije šest godina u prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške. Mnogi će danas obići njegovo posljednje počivalište.

tose-proeski-je-ziv

Kad mislim na Tošu Proeskog, sjetim se njegova osmijeha, ljubavi i dobrote. Bio je divan čovjek koji je volio djecu, kaže Miroslav Popović, najbolji prijatelj pokojnog pjevača koji ga je zastupao u Hrvatskoj.

Dodaje da se Tošina obitelj ni šest godina poslije njegove smrti u prometnoj nesreći na autocesti kraj Nove Gradiške nije pomirila s njegovim odlaskom.

- Roditelji svaki dan idu na grob. Njihova srca još su prepuna tuge, ali najteže je majci. Ne izlazi iz kuće, osim kad na sinovu grobu pali svijeće i nosi mu cvijeće – rekao nam je Miroslav koji će danas, na obljetnicu prijateljeve smrti obići njegovo posljednje počivalište u rodnom Kruševu.

Makedonskog pjevača u nedjelju su se sjetili i hrvatski fanovi. Stotinjak ih je došlo na misu zadušnicu na Rokovu perivoju. Svi su nosili fotografije idola. Svako spominjanje Toše teško pada i njegovoj bivšoj menadžerici Ljiljani Petrović (54). Poslije njegove pogibije povukla se iz javnosti i preselila se u vikendicu blizu roditeljskog doma kraj Niša u Srbiji. Svake godine ide na Tošin grob, a poslije njegove smrti odlučila je, kaže, da više nikad nikome neće biti menadžerica niti će biti dio glazbene industrije.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: