Objavljeno: 27.09.2016 u 10:40 | Showtime | Komentara:

Seks za Guinessa: Ovu scenu pogledalo je 24 milijuna ljudi

Punih pet godina bilo je potrebno da Sheldon i njegova djevojka Amy stupe u intimne odnose. Gledatelji su to jedva dočekali, a njih 24 milijuna napeto je pratilo akciju u krevetu

scena-bin-bang-theory

Serija ‘Teorija velikog praska’ bilježi još jedan uspjeh. Ovog puta, naći će se u Guinnessovoj knjizi rekorda, tj. u njezinom izdanju za 2017. godinu.

Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom ‘The Opening Night Excitation’ je prema Guinnessovim podacima privukla najveći broj gledatelja uživo u povijesti televizije.

Riječ je o epizodi koju su gledatelji željno iščekivali, a u kojoj su Sheldon i Amynapokon konzumirali svoju vezu. U akciji ih je gledalo čak 24 milijuna ljudi.

Pogledajte scenu za Guinessov rekord:

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: