Objavljeno: 29.06.2013 u 18:37 | Music, Showtime | Komentara:

Pogledajte Cecin koncert za pamćenje iz helikoptera (VIDEO)

“Ne volim da se hvalim, oborili smo rekord. Hvala vam puno”, zahvalila se Ceca svojoj armiji fanova.

ceca-koncertSvetlana Ceca Ražnatović je sinoć na Ušću održala koncert za pamćenje. Pred oko 150.000 ljudi skoro četiri sata folk pjevačica je neumorno pjevala i redala svoje hitove.

Koncert je kasnio pola sata zbog ogromnog broja obožavaoca koji su stajali iza ograde i čekali da uđu. Satima prije koncerta fanovi su kao rijeka pristizali na Ušće, gdje su nestrpljivo čekali da pjevačica izađe na binu. Koncert je počela pjesmom Lijepi grome moj, a uslijedile su “Oproštajna večera”, “Ja još spavam”, “Zaboravi”, “Neodoljiv neumoljiv”, “Rasulo”…

“Ne volim da se hvalim, oborili smo rekord. Hvala vam puno”, zahvalila se Ceca svojoj armiji fanova. Koncert je završen velikim vatrometom.

Kako je izgledalo sinoć Ušće iz helikoptera pogledajte u videu ispod.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: