Objavljeno: 13.08.2013 u 7:55 | Music, Showtime | Komentara:

Ovako bi Ceca, Karleuša i Nataša izgledale da su debele, ružne i bubuljičave!

Uz pomoć aplikacije Uglyboot dobili smo ova čudovišta za koja teško da bi prošla ona floskula da nije sve u spoljašnjem izgledu i da ljepota dolazi iznutra

ceca-karleusa-nata

Foto-montaža: Telegraf

One su mlade, lijepe, uspješne, zgodne, besprijekornog tena, savršene linije… Ili ipak nisu? Ukusi su različiti, tek Telegraf se potrudio da sazna kako bi Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac i Rada Manojlović izgledale da su debele, ružne i bubuljičave.
Uz pomoć aplikacije Uglyboot dobili smo ova čudovišta za koja teško da bi prošla ona floskula da nije sve u spoljašnjem izgledu i da ljepota dolazi iznutra.

A ovdje možete da saznate i kako će naše najpoznatije pjevačice izgledati kada ostare ili se samo malo “elegantno popune”.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: