Objavljeno: 06.11.2013 u 0:19 | Music, Showtime | Komentara:

ONA JE RASPLAKALA ŽIRI: Tamara “pokidala” u X Factoru! (VIDEO)

Tamara Milanović zaprepastila je publiku u studiju i kraj malih ekrana svojom nevjerovatno prelijepom bojom glasa, a žiri je ostao zapanjen i nijem na njen talenat.

Foto: Tv Pink

Foto: Tv Pink

Tamara Milanović (25) iz Majora, mjesta pored Jagodine, rasplakala je žiri svojim božanstvenim glasom, a publiku u studiju i kraj malih ekrana je oduševila. Tokom izvođenja pjesme svi su joj klicali, a Kristina je prva ustala i aplaudirala, da bi joj se potom i svi ostali pridružili.

Tamara je prelijepo otpjevala pjesmu od Adel, “Don’t You Remember”, a žiri je bio oduševljen, pogotovu Emina koja je plakala pred cijelim auditorijumom. Jahovićeva je čak rasplakala i djevojku.

- Meni su suze na oči krenule, zato što sam u istoj sobi sa svjetskim talentom, majke mi mile, ti si takav dragi kamen, da je nevjerovatno – rekla je Kristina.

Emina je počela da plače, a Željko kaže da je bila fantastična.

Pogledajte kako je Tamara “pokidala” u rijalitiju:

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: