Objavljeno: 30.01.2017 u 19:11 | Ljepotice, Music, Showtime, TV | Komentara:

ONA JE MAJKA 3 DJECE, A PRAVA JE BOMBA: Žiri nije mogao da joj kaže NE! RASPAMETILA IH JE!

Ana Vlajić iz Lazarevca oduševila je članove žirija Zvezda Granda svojim izgledom. Takmičarka se predstavila pjesmama ‘Po mome srcu hodaj’ i ‘Nije ona nego ja’. Ana je dobila pet glasova, te sebi obezbijedila prolaz u drugi krug.

ana-zvezde-granda (11)

‘Dala sam ti glas u drugoj pjesmi, pritisla sam ‘da’. Nije to bilo najbolje izvođenje pjesme, a intrigiralo me je kako izgledaš. Preljepotica, prelijepa djevojka’, rekla je Ana Bekuta.

Viki Miljković smatra da se Jeleni Karleuši nije dopalo izvođenje, te smatra da je ona dala glas djevojci kao znak zahvalnosti jer je pjevala njenu pjesmu.

ana-zvezde-granda (1)

‘Zgužvano, očekivala sam više’, bila je kratka Viki.Tajanstveni član žirija je naveo da je takmičarka lijepa i da dobro izgleda s obzirom na to da je majka troje djece.

‘U Jeleninoj pjesmi nije bilo sve čisto, ali ta energija koju posjeduješ je prevagnula‘ rekao je tajanstveni.

Bosanac se složio sa tajantsvenim. On je naveo da Ana nije bila dobra u prvoj pjesmi, ali i da se drugoj nije najbolje pokazala.

‘To je melodjia, vrte se 4 takta, ako ti to nisi mogla da otpjevaš, onda ja nisam moga da dam da’ otkrio je Dragan.

ana-zvezde-granda (2)

Karleuša je bila fascinirana jer je Ana majka troje djece.

‘Svaka ti čast kako izgledaš. Tvoja linija, tijelo, lice su pokazatelj kako treba jedna žena koja drži do sebe da izgleda, kako treba da se njeguje, drži, ja ti čestitam, izgledaš kao milion dolara’, rekla je Jelena i dodala da je Ana podsjeća na princezu iz 1001 noći.

‘Zbog moje pjesme, ja ti ne bih dala glas. Moje pjesme su velika koska, baš što djeluje jednostavno, one su sve samo ne jednostavne, puno teksta, nema vremena da se uzme vazduha, to ne može svako da otpjeva. Vrhunski pjevači ne mogu da otpjevaju moju pesmu. Kada pravim pjesmu zovem najbolje vokale’, rekla je Jelena.

ana-zvezde-granda (12)

Lukas je takođe priznao da djevojka treba da ide dalje, ali da se nije najbolje pokazala, kao i Marija Šerfifović.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: