Objavljeno: 14.07.2015 u 12:44 | Music, Showtime | Komentara:

OGLASIO SE SEMIR JAHIĆ: Evo šta je rekao zbog osvojenog drugog mjesta i o Harisu Berkoviću!

Kao što je poznato, Bosanci Haris Berković i Semir Jahić su izdominirali u finalu Zvezda Granda. Jahić je osvojio drugo mjesto, te ujedno postao vlasnik automobila, dok je Berkoviću zaslužena prva pozicija donijela CD i stan. Njih dvojica su se jako dpbro sprijatelji, pa se i van snimanja često druže, a zajedno su se vratili u BiH. Povodom svega, Semir Jahić se oglasio na Facebooku i zahvalio se na podršci, a dotakao se i svog kolege.

semir-jahic- “Dragi moji,

Zelim da se zahvalim svima Vama koji ste mi na bilo koji nacin bili podrska u toku ovih posljednjih (10) mjeseci bilo glasanjem, lajkanjem ili komentarima podrske. Posebno bih se zahvalio svima Vama koji ste zustro glasali za mene tokom takmicenja. Iako sam bio mnogo puta umoran od puta I nisam mogao ispuniti sva ocekivanja Vi ste ipak ‘stojali’ uz mene I bili mi najveca podrska.

Ja sam prezadovoljan jucerasnjim plasmanom s obzirom na veliku konkurenciju. Da budem iskren nisam se nadao da cu doci do finala a kamoli jos osvojiti drugo mjesto.

Tokom ovih (10) mjeseci upoznao sam toliko dobrih ljudi I stekao mnogo novih prijateljstava tako da se zahvaljujem Grandu na ukazanoj prilici, jer ovo je za mene bilo nezaboravno iskustvo. Takode bih zelio cestitati svim mojim kolegama koji su ucestvovali u ovom takmicenju. Cestitam jos jednom Harisu na osvojenom prvom mjestu. Mi se naravno vidimo u Gradaccu gdje cemo se ponovo druziti.

semir-jahic-haris-berkovic

U narednom period ja cu se I dalje truditi da ispunim vasa ocekivanja I opravdam Vase povjerenje. Imacu priliku nadam se da se druzim sa svim monim fanovima.

Pozdravljam vas I ljubim od srca.

Neizmjerno Zahvalan Vas Sema“, stoji u Semirovom Facebook statusu.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: