Objavljeno: 20.11.2017 u 17:25 | Ljepotice, Music, Showtime | Komentara:

O KAMPERU KOJIM JE DOŠLA U ZVEZDE GRANDA BRUJI CIJELA SRBIJA, A EVO KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST LUKSUZNOG VOZILA!

Učešće Tijane Kadović u Zvezdama Granda će se dugo prepričavati, budući da je Saša Popović pred svima otkrio da je ova kandidatkinja došla na snimanje u kamperu jer je željela poseban tretman prije izlaska na scenu.

tijana-1

Naime, njoj su za ovo pojavljivanje bili potrebni šminker, frizer, osoba koja će joj otkopčati i zakopčati haljinu, kao i jedan asistent koji bi na kraju ocijenio da li sve izgleda kako treba. Na sve to ne treba zaboraviti ni osobu koja je bila zadužena da joj ponese stalak za mikrofon na scenu.

Cijela ova pompa koja je napravljena oko njenog pojavljivanja je začudila Mariju Šerifović, dok je Acu Lukasa razbijesnila, ali mu je ona objasnila da ne mora da bude velika zvijezda da bi sebi priuštila komfor koji smatra da joj je potreban kako bi na sceni dala svoj maksimum, do čega je na kraju i došlo, jer ju je žiri jednoglasno poslao u sljedeći krug, iako se pojedinima cijela priča koja je sve to pratila nije dopala.

- Odvezao bih te ja kući, ali nemam prikolicu – našalio se Lukas, ali ga je dočekao spretan odgovor Kadovićeve:

- Sa vama bih i pješke išla kući – izjavila je ona, nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz, dok su se Šerifovićeva i Jelena Karleuša složile da se konačno pojavila kandidatkinja koja, pored neospornog talenta, posjeduje i intelekt koji je neophodan za šou-biznis.

Kako je njen kamper sa inicijalima izazvao veliku pompu, mnogi su se pitali kako izgleda unutrašnjost tog vozila, za koje se Aca našalio da Tijana treba da ga pozajmi Karleuši “kako ne bi čekala u žbunju ispred studija i onda iskakala iz njega kad vidi da su svi došli, ne bi li se na snimanju pojavila posljednja“.

Kadovićeva se na “Instagramu“ pohvalila i time kakav komfor uživa prije izlaska na scenu, a tu priliku je iskoristila i da se našali na račun Lukasove opaske da kada bi vidio prikolicu da bi pomislio da neko prodaje pljeskavice ispred “Granda“.

- Pljeskavice nemam, ali vas uvijek mogu ponuditi dobrim šampanjcem ili čašom dobrog viskija, Aleksandre Vuksanoviću!

Izvor: pulsonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: