Objavljeno: 14.09.2016 u 13:18 | Showtime | Komentara:

NOVA PRAVILA U NOVIM ZVEZDAMA GRANDA: Evo ko će biti žiri, ko mijenja Šabana Šaulića i kada počinje nova sezona!

Jučer je sa snimanjem počela 11. sezona najgledanijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“. Voditelji serijala su Voja Nedeljković i novo TV lice Sanja Ćulibrk, koja će zamijeniti Sanju Kužet.

zvezde-granda-serijal-1

Članovi žirija, koji će u ovoj sezoni ocjenjivati i izabrati najbolje pjevače su: Aca Lukas, Marija Šerifović,Viki Miljković,Jelena Karleuša, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac. U produkcijskom žiriju sjede Saša Popović i Snežana Đurišić. Zanimljivo je da u ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenađenja za sve ljubitelje najgledanijeg muzičkog šoua i to u vidu skrivenog člana žirija,čiji će se identit otkrivati uvijek na kraju emisije.

U novoj sezoni stižu i nova pravila. Da bi kandidat prošao u naredni krug potrebno je da dobije svih 7 “da” od stručnog žirija, a ukoliko se desi da ne dobije nijedan glas on automatski ispada iz takmičenja. Da bi takmičar išao u baraž potrebno je da osvoji bar dva crvena tastera, dok produkcijski žiri ima moć da u toku emisije pet puta iskoristi taser “da” i donese konačnu odluku da li takmičar ide u naredni krug.

zvezde-granda-serijal-2

Prva emisija 11. sezone je na programu u subotu, 24.septembra, tačno od 21h na TV Prva, OBN-u i Kanalu 5.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: