Objavljeno: 04.12.2016 u 9:06 | Music, Showtime | Komentara:

Njene bujne grudi su žiri Zvezda Granda ostavile u čudu: Da li je ovo najkraća haljinica ikada u takmičenju?!

Dženi Okelo (35) iz Skoplja odlučila je da prva pjesma koju će otpjevati u Zvezdama Granda bude “Izvini, dušo, izvini“ Nade Topčagić, dok je druga pjesma koju je izabrala bila “Zlatiborske zore“ Ane Bekute. Njena haljina koja je isticala bujne grudi je posebna priča za sebe.

dzeni-f

Nakon otpjevane obje pjesme od stručnog žirija dobila je šest “da“, dok je sedmi glas od Tajanstvene ličnosti izostao.

- “Pokušaj da nađeš tim ljudi koji će ti pomoći da napraviš šou program. Možeš da daš više, potrudi se“, rekla joj je Jelena, dok je Bosanac rekao kako je frapantno da ona kojoj je otac iz Afrike tako pjeva i da je bila odlična.

- “Mislim da nama u takmičenju jedan ovakav lik treba. Ti ustvari dobro pjevaš, ima tu grešaka, ali je dobro. Mislim da si ti apsolutno jedan dobar paket za ovaj program“, dodao je Lukas. Njen nastup pogledajte u nastavku – premotajte na 1:16:00.

Izvor: grand.online

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: