Objavljeno: 04.12.2016 u 16:06 | Showtime | Komentara:

NIJE JOJ OSTAO DUŽAN: Karleuša mu rekla da izgleda kao pekar, a on joj brutalno odgovorio!

Nikola Petračković (22) iz Negotina u prvom krugu takmičenja “Zvezda Granda“ otpjevao je pjesme “Čubura“ Bekija Bekića i “Oprosti mojoj mladosti“ Nikole Rokvića. Nakon završenog nastupa osvojio je šest “da“, dok ovaj put jedina Jelena Karleuša nije glasala.

jk-kandidat-pekar

Nikola je inače po zanimanju pekar, a Marija Šerifović mu je poručila da sljedeći put donese kiflice. Jelena Kareluša je sve vrijeme lijepila trepavice, a kada je došao red na komentarisanje kandidata bila je brutalno iskrena:

- “Dok ste vi završili, ja sam završila i trepavice i našminkala se, odspavala. Znaš li ti zašto tebe Saša zove pekar? Ne zato što si ti završio tu školu, nego zato što ti pod broj 1. izgledaš kao pekar“, a kandidat ju je potom prekinuo i nije ostao dužan:

- “Ja se ponosim time, ja sam tu školu završio, tako da ne vrijeđa me“, rekao je 22-godišnji Nikola i naišao na podršku publike u studiju. Jelena se nadovezala i poručila:

- “Nevezano za školu. Ti izgledaš kao pekar, hajde što si završio tu školu, nego i izgledaš kao pekar. Znači, zvijezda mora da izgleda drugačije, drugo ja uopšte ne padam na ove pjesme Bekija Bekića. On u jednoj pjesmi pjeva o ocu, u drugoj o majci… Mlako, bezveze, neubjedljivo, ništa što bi mene podstaklo da ja tebi dam svoj glas, a daleko od toga da si zaslužio svih sedam tastera“, objasnila je pjevačica.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: