Objavljeno: 06.03.2017 u 13:56 | Music, Showtime | Komentara:

Nema u tebi vatre, stojiš tu kao pokisao: Karleuša ga isprozivala, a onda joj je hrabri Denis začepio usta, DVA PUTA!

Nakon duela Denisa Bagavca i Benjamina Redžića u “Zvezdama Granda”, počela je velika rasprava u studiju, a Denis je sve iznenadio kada je hrabro uzvratio Jeleni Karleuši na njene kritike.

zg-obracun

Kao i obično, Karleuša je bila najglasnija u kritikovanju, i Denisu i Benjaminu je rekla:

– Obraćam se obojici kandidata. U vama nema vatre, nema energije, ne vidim nikakvu borbenost, nikakvu ambiciju, stojite tu kao dva… pokisla momka!

Međutim, Bagavac nije htio da se pred bez borbe, pa je Jeleni uzvratio istom mjerom.

– Evo za gospođu Karleušu, prvi krug je bio “pase”, sad isto ne valja… Valjda ja vama ne pašem… moja boja glasa.. ali kako god, ali dao sam sve od sebe i kad dođete kući možete da vidite, što se tiče osjećaja – rekao je Denis, i tu ga je Karleuša prekinula i konstatovala, da on treba da pogleda snimak a ne ona, ali Bagavac se tu nije zaustavio.

– Vi nemojte da slušate, samo gledajte da je bilo osjećaja, o tome vam govorim – zaključio je momak iz Mostara.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: