Objavljeno: 01.11.2013 u 15:59 | Music, Showtime | Komentara:

Nastup Ilme Karahmet na “X Factoru” pregledan više od milion puta za 48 sati!

Djevojčica Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini oduševila je žiri “X Factor”, ali i sve gledaoce premijerne epizode najpopularnijeg regionalnog pjevačkog šou programa.

Za samo jedan dan Ilma je postala zvijezda u cijelom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pjesme “Ima jedan svijet” Zorice Kondže na YouTubeu pregledana više od milion puta za samo 48 sati.

Fantastičan uspjeh Ilma opisuje riječima:

“Nikad se u životu nisam tako lijepo osjećala! Svako jutro se budim i prvo na YouTubeu gledam koliko je ljudi vidjelo moj nastup. Presretna sam, ne mogu vam opisati koliko, nisam očekivala baš ovoliki uspjeh. U školi me svi podržavaju, novinari me zovu, evo baš sam danas u jednom dnevnom listu proglašena za ličnost dana. Mama I tata su van sebe od sreće, mnogo su ponosni na mene”, kaže oduševljena Ilma.

Sljedeća epizoda “X Factor” emitovaće se u utorak 5. novembra.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: