Objavljeno: 09.07.2013 u 18:18 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Missica pred publikom obrijala glavu u dobrotvorne svrhe

Foto: Facebook

Foto: Facebook

VEĆINA missica hvali se svojom prekrasnom, dugom kosom, ali jedna je Kanađanka odricanjem upravo tog atributa skupila 20.000 dolara donacija za istraživanja raka, piše Daily Mail.

20-godišnja Patricia Celan pred publikom izbora za miss British Columbije dala je da joj se ošiša duga smeđa kosa.

Za Huffington Post je izjavila: “Nadam se da će ovo inspirirati ljude, i želim svima pokazati da možete biti lijepi i s kratkom kosom”.

Svim je natjecateljicama naloženo da pokušaju ljude nagovoriti na donacije organizaciji Cops for Cancer koja financira istraživanja raka i oboljeloj djeci plaća ljetno kampiranje.

Celan je obećala da će, ukoliko skupi najviše novaca, ošišati svoju kosu. Na to ju je potakla prošlogodišnja smrt njenog ujaka upravo od raka.

obrijana-glava-misice

Prikupila je više novca od svih ostalih sudionica natjecanja, te je svoj dio pogodbe odlučila provesti u djelo odmah na pozornici.

Buduća studentica medicine, kojoj sada govore da izgleda poput Natalie Portman, do kraja je večeri skupila 20.000 dolara u dobrotvorne svrhe te je čak odlučila volontirati u spomenutom ljetnom kampu za djecu oboljelu od raka.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: