Objavljeno: 21.07.2017 u 18:46 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Ljepša od najljepše djevojčice na svijetu: Mama joj je prezgodna Lena, cijeli svijet obožava njihove fotografije (FOTO) (VIDEO)

Elena Lena Perminova je žena po čijem životu bi mogao da se snimi film. Poznati ruski model je žena Aleksandra Lebedeva, medijskog magnata, filantropa i multimilionera. Ona na Instagramu redovno objavljuje porodične fotografije, a njena kćerkica Arina (3) bi već mogla da pomuti slavu nezvanično najljepše djevojčice na svijetu, Ruskinje Anastasije Knjazeve.

lena-perminova

Dok je živela u rodnom Sibiru i imala samo 16 godina, zaljubila se u znatno starijeg muškarca.

Lena je završila prodajući ekstazi po klubovima Novosibirska.

Ubrzo je uhapšena, ali je pristala da sarađuje sa policijom. Čak i kada je glavni diler otkriven, ona je završila na optuženičkoj klupi.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Zakon koji je taj apsurd omogućavao pokušavao je da sruši bivši KGB agent Aleksandar Lebedev. U strahu za svoju kćerku, Lenin otac se javio Lebedevu i molio ga za pomoć.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

On je uspio da izdejstvuje uslovnu slobodu. Ostalo je istorija…

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: