Objavljeno: 01.08.2013 u 9:22 | Ljepotice | Komentara:

Definitivno najljepša hrvatska političarka?

U šibenskoj Gradskoj vijećnici održana je druga sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika na kojoj je bila prisutna i HDZ-ova vijećnica i najljepša hrvatska sportašica, Antonija Mišura.

Da je njihova Antonija jedna od najljepših djevojaka na svijetu, Šibenčani to znaju već jako dugo. No, u ove tvrdnje se uvjerio i čitav svijet nakon održanih Olimpijskih igara u Londonu prošle godine. Nakon nastupa sa svojim timom, mnogu su uočili ovu lijepu 24-godišnjakinju i počeli joj dijeliti komplimente.

Kao i svakoj ženi, Antoniji komplimenti pašu no priznaje kako joj ljepota u sportu ne pomaže.

‘Ne mogu reći da to nisu laskave titule, ali inače nisam toliko upućena u te izbore. Možda zvuči smiješno, ali samo naletim na takve stvari kad surfam internetom i iznenadim se. Amerikanci stalno imaju neke izbore i ne pratim to. Ja sam uvijek naglašavala kako su mi važniji sportski rezultati od ovakvih titula, i ne bih željela da me ljudi pamte i primjećuju samo po tome’, izjavila je jednom prilikom Antonija.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: