Objavljeno: 24.09.2017 u 13:46 | Ljepotice | Komentara:

Bila je jedna od najzgodnijih teniserki, a pogledajte kako izgleda sa 120 kilograma težine!

Teniserka Jelena Dokić vodi veliku životnu bitku, budući da se zbog problema sa štitnjačom za godinu udebljala čak 60 kilograma.

- Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis – otkrila je australijskim medijima Dokićeva.

jelena-2

- Nisam mogla radim ništa od stvari koje volim. Nisam mogla da trčim, da igram tenis, da skačem, trčim uz stepenice, a sve to najviše zbog problema sa štitnom žlijezdom. Na početku oporavka morala samo da hodam. U početku blagim uzbrdicama. Dugo nisam imala nikakvu intenzivnu fizičku aktivnost. Trebalo je mnogo vremena da prođe dok nisam izgubila 15 kila i onda mogla da počnem da lagano trčim. To je tek polovina mog puta. Želim da se vratim na nivo koji sam imala tokom cijelog života. Međutim, nije samo reč o skidanju kilograma, već o promjeni načina života, ishrane, sticanju samopouzdanja. Ovo je više borba na psihološkom planu – istakla je Dokićeva.

Izvor: http://novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: