Objavljeno: 08.01.2017 u 19:36 | Music, Showtime | Komentara:

Karleuša vrištala, Ana se krstila! Nevzad se vratio 4 godine poslije svađe sa Lukasom, i napravio NEZAPAMĆEN haos! (VIDEO)

Prije 4 godine Lukas je Nevzadu rekao da batali pjevanje, i tada se momak iz Travnika žestoko raspravljao sa Lukasom. Sada se ponovo pojavio u “Zvezdama Granda“ i rasturio.

zg-nevzad

Čuveni Nevzad Čamdžić (29) iz Travnika, koji se proslavio prije 4 godine nakon žestoke rasprave sa Acom Lukasom, ponovo se vratio u “Zvezde Granda” i bez ikakvog pretjerivanja, napravio nezapamćenu ludnicu… i prošao dalje.

Da vas podsjetimo, te 2013. Lukas je Nevzadu rekao da nema pojma i da treba da batali pjevanje, ali Čamdžić se hrabro upustio u raspravu sa Acom i ovaj video je postao hit na internetu…

Pogledajte legendarnu svađu Nevzada i Lukasa:

Međutim, sada je sve bilo drugačije, Nevzad je umalo sjeo u krilo Karleuše koja je vrištala, Ana Bekuta se krstila, Marija je bježala od njega, a što je najzanimljivije Lukas ga se uopšte nije sjetio…

A ovako je Nevzad sinoć napravio lom (premotajte na 2:13:50):

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: