Objavljeno: 11.01.2017 u 15:48 | Showtime | Komentara:

ISPOVIJEST OCA NAPUŠTENOG MLADIĆA KOJI JE RASPLAKAO REGIJU: Dejan me je obrukao, otjerao sam ga jer…

Učesnik takmičarskog šou-programa „Ja imam talentat” Dejan Ketić je ispričao kako su ga roditelji ostavili kao bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega. Mi smo došli do njegovog oca Ilije, koji tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici.

reper-foto

Ilija danas živi u Žagubici, gdje i Dejan, i ima suprugu i troje djece. On priznaje da je Dejana nedavno otjerao iz kuće zbog toga što se opijao.

“Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobjegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanci kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloljetna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana“, počinje priču Ilija i dodaje.

- Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije željela dijete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlijekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dijete. Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobjegla je u Italiju. Dejana nisu željeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac – kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

- Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije htio da pođe sa mnom i živi kod mene u kući – ističe Ilija.

Dok smo pokušavali da dođemo do Ilijinog broja telefona, od mještana ove opštine na istoku Srbije čuli smo kako Dejanova maćeha ne želi da ga primi u kuću i da zbog toga on ljeti spava na ulici, a zimi iznajmljuje trošnu kuću za dvadeset eura mjesečno. Međutim, Ilija tvrdi drugačije.

- Živim u kući sa suprugom i troje djece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobjegao, bilo je ljetnje vrijeme i mogao je da spava gdje hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac – objašnjava Ilija, koji nije u kontaktu sa bivšom suprugom.

- Ona prodaje svoje tijelo u Italiji. Kada je otišla iz Srbije, više se nismo čuli – kaže Ilija.

- Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pjevao tu autobiografsku pjesmu, a što nije uzeo da pjeva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega – završava priču Ilija.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: