Objavljeno: 05.08.2013 u 16:45 | Showtime, TV | Komentara:

Igbala je prebila Ekrema zbog pornića: Letjeli su lonci, šake…

Kao što je i bilo za pretpostaviti, Ekremova supruga Igbala uopće se nije oduševila njegovom ‘glumačkom’ avanturom. Isprebijala ga je i razbila pola stana u New Yorku.

igbala-prebila-ekrema

Ekrem Jevrić posjetio je suprugu Igbalu u Americi prije petnaestak dana. Priznao joj je da je u Beogradu snimio pornofilm s dvije djevojke, Kubankom i Srpkinjom. Iako se nadao pohvalama jer je smislio novi posao koji će im donijeti novac, dobio je batine od bijesne žene, piše srpski Puls.

- Ekrem je otišao u New York da vidi obitelj, ali njegov boravak tamo bio je bolan. Igbala je poludjela zbog pornića. On je sada u Crnoj Gori, ali tamo ne priča o svom poslovnom pothvatu jer ima zabranu od producenata. Međutim, bliskim prijateljima se povjerio kako ga je Igbala prebila i da se tresao od straha. Gađala ga je loncima, tanjurima i vazama. Razbila je pola stana u New Yorku. Kada se ni nakon deset minuta razbijanja po stanu nije smirila, počela ga je tući i šakama – rekao je dobro obaviješten izvor za Puls.

Ekrem se Igbali pokušao opravdati tako što je rekao da su ga napili pa nije bio svjestan što radi, a ni da ga snimaju. Svu krivicu svalio je na Srpkinju i Kubanku s kojima ‘glumi’ u filmu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: