Objavljeno: 20.10.2016 u 11:07 | Music, Showtime, TV | Komentara:

HAOS NA SNIMANJU ‘PINKOVIH ZVEZDA’ Aleksandra napustila studio zbog Dare i zaprijetila produkciji!

Na snimanju nove emisije ‘Pinkovih zvezda’ došlo je do incidenta kada su se, po ko zna koji put, posvađale Dara Bubamara i Aleksandra Radović.

pinkove zvezde

Poslije sitnih čarki između pjevačica, Aleksandra je demonstrativno napustila studio. Na ovo se Dara Bubamara nasmijala, tačnije umirala je od smijeha, piše alo.rs

- Pitam se koliko joj je trebalo vremena da ovo isplanira. Znala sam da će ovako nešto da uradi! – rekla je Dara. Ipak, Radovićeva se poslije samo nekoliko minuta vratila na snimanje, a, kako saznajemo, produkciji je rekla da će zauvijek napustiti šou ukoliko je Dara još jednom napadne.

Kada su se strasti malo stišale, jedan kandidat je otpjevao pjesmu Šabana Šaulića, što je Aleksandra iskoristila da “bocne” Bubamaru.

aleksandra-radovic

- Niko ne može da otpeva svoju pjesmu kao Šaban, kao ja, Zorica ili Dragana – rekla je Radovićeva namjerno izostavljajući Daru koja se ponovo grohotom nasmijala i spustila stolicu, a od publike dobila aplauz.

Inače, i Zorica Brunclik je izrazila svoje nezadovoljstvo, ali zbog Milana Kalinića.

dara-bubamara

- Prije nego što su se upalile kamere bili ste nezadovoljni publikom. Sada sam ja vama nezadovoljna. Sve što je veliko klima se na promaji – poručila je pjevačica Kaliniću i dodala:

- Vi meni ne odgovarate energetski, kao što vama odgovara energija Aleksandre Radović. Više bih voljela da je na Vašem mjestu Andrija Milošević!

- Ti nisi Andrija, ali sam ja zadovoljna tobom i ne bih te mijenjala – dobacila je Aleksandra.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: