Objavljeno: 07.03.2017 u 21:10 | Showtime | Komentara:

GODINU DANA OD SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Rastužiće vas šta se desilo njegovoj supruzi Igbali!

Danas, 7. marta, navršava se punih godinu dana od ukopa Ekrema Jevrića, rijaliti zvijezde koja je za sobom ostavila suprugu Igbalu Jevrić i četvoricu sinova. Ekrem Jevrić je svojim učešćem u rijalitijima ostavio veliki trag, kako u Srbiji, tako i u regionu, pa su ga nazivali pravim rijaliti majstorom, i gotovo da nema formata ovog tipa u kojem nije učestvovao.

ekrem-igbala

Njegova šmrt šokirala je javnost, a danas, 365 dana kasnije “Gospodu“ pamte – najbliži.

“Sa Igbalom sam se čuo možda dva-tri puta od Ekremove smrti, poslije toga više ne. Sa njegovim sinovima nisam u kontaktu. Posljednji put sam u Americi bio 2006. godine, davno… To su djeca koja su rođena tamo, žive po američkom sistemu, znate kako to ide… Sada, kada bi me i vidjeli poslije deset godina, ne znam ni da li bi me prepoznali“, iskreno i ljubazno rekao je Ekremov rođak, Šefket Jevrić.

Godišnjica smrti Ekrema Jevrića obilježena je u Njujorku (gdje je i ukopan) u krugu porodice i najbližih.

“Bili smo na groblju prije dva dana. Sinovi i ja, samo najbliži. Nije lako bez njega, teško je jako, ali, šta da se radi… Nedostaje mi puno, ali moram dalje“, rekla je Igbala u telefonskom razgovoru, a glas joj je primijetno podrhtavao dok je pričala o preminulom suprugu.

“Svima nedostaje, prijatelji ga stalno pominju u kafani u kojoj su se redovno družili sa Ekremom, niko ga nije zaboravio. Rodbina me zove, čujemo se… Sinovi su uvijek tu za mene, ali imaju svaki svoj posao, svaki svoj život…“, objasnila je Igbala.

Igbala je sa tugom u glasu rekla i kako živi sama, te da je Ekremov grob prilično udaljen od njenog mjesta stanovanja, tako da nije u prilici da ga posjećuje onoliko često koliko bi voljela. Takođe, niko od rijaliti igrača koji su se sa Ekremom družili i grabili slavu preko njegovog lika, ne javlja se ni Igbali, ni njenim sinovima.

Podsjetimo, Ekrem Jevrić preminuo je 4. marta 2016. godine, u 55. godini, na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova: Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: