Objavljeno: 22.03.2017 u 17:12 | Film | Komentara:

SAMO ZA NAJHRABRIJE: Ljudi u kinu padaju u nesvijest i daju im vrećice za povraćanje

Kino u Los Angelesu svojim je posjetiteljima dalo posebno izrađene vrećice za povraćanje na projekcijama francuskog horor-filma ‘Raw’. Kažu da su mnogim gledateljima zatrebale…

film-kino

Francuski film ‘Grave’ o vegetarijanki koja malo po malo počinje jesti ljudsko meso i postaje kanibalka bio je prikazan na festivalu u Cannesu. Ali nakon što se film počeo prikazivati u kinima u SAD i Kanadi pod naslovom ‘Raw’ (‘Sirovo’), proširile su se vijesti o šokantnim scenama koje izazivaju veliku nelagodu kod gledatelja.

Prvi ‘problemi’ s filmom nastupili su na ponoćnom prikazivanju na festivalu u Torontu. Nekoliko gledatelja se onesvijestilo zbog prizora u kojima glavni likovi jedu ljudsko meso, pa je morala intervenirati Hitna pomoć.

Kino ‘The Nuart Theatre’ u Los Angelesu je zato posjetiteljima na projekcijama ‘Rawa’ ponudilo posebno izrađene vrećice za povraćanje. Kako kažu voditelji kina, bio je to dobar potez jer su vrećice mnogim gledateljima zatrebale.

- To im je bila super ideja. Sjećam se da su se u kinima ’70-ih godina dijelile slične vrećice kad su se prikazivali tadašnji horori. Barem ne morate koristiti svoje prazne vrećice za kokice u slučaju potrebe – rekao je jedan gledatelj.

Film se u SAD-u pojavio u iznimno malenoj distribuciji, u samo devet kina. No već polagano stječe kultni status među ljubiteljima ekstremnih horora.

Film je režirala francuska redateljica Julia Ducournau, a u glavnim ulogama su Garance Marillier te Ella Rumpf i Rabah Naït Oufella. Premda je malo vjerojatno da ćemo ovaj film vidjeti u našim kinima, ako se to dogodi, istog ćemo vas trena obavijestiti putem naše filmske rubrike, a ako vam nedostaje horor, podsjećamo da nam u kina, u distribuciji Blitz CineStara, 18. svibnja ove godine. dolazi još jedan nastavak klasične franšize o čudovištima, ‘Alien: Savez’.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: