Objavljeno: 20.11.2017 u 21:19 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

DUGA SIJEDA KOSA: O takmičarki ‘Zvezda Granda’ iz kamp priklice svi pričaju, a ovako izgleda njen muž

Takmičarka ‘Zvezda Granda’ izazvala je toliko pažnje svojim predstavljanjem u ovom šou programu da je cijela Srbija već dva dana ne prestaje pričati o njoj.

takmicarka

Tijana Kadović na takmičenje došla je u kamp prikolici, sa cijelim timom, frizera, šminkera i stilista, kao i obezbjeđenjem. To je izazvalo burne reakcije gledalaca ali najviše žirija, Tijana je ipak prošla dalje sa svih sedam glasova.

Pjevačica se izdvojila svojim ekscentričnim ponašanjem i izgledom u junu ove godine stala je na ludi kamen, a Tijanin suprug također gaji neobičan imidž.

On se na vjenčanju pojavio u odjelu sa cvjetovima i srebrnim cipelama, a pažnju privlači i njegova duga sijeda kosa.

Takmičarka poznatog takmičenja oduševila je cijeli žiri pjevanje, najviše svojim ponašanjem i stavom. U spacijalnoj emisiji Zvezda Granda pojavila se još atraktivnijem izdanju, a zadržala je prepoznatljivu frizuru.

Pokazala je noge, a još kraća odevna kombinacija odlično joj je pristajala.

Pjevala je “Ja za ljubav neću moliti”, dok su svi sa njom igrali na bini.

Proziran kostim je naglasio njene fizičke atribute, a nema sumnje da se muškarcima i te kako dopala u ovakvom stajlingu.

Foto Instagram

Foto Instagram

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: