Objavljeno: 21.08.2017 u 20:48 | Showtime | Komentara:

Danas bi slavio 39. rođendan: Kada su Marinku rekli da mu je ostalo još tri meseca života uradio je nešto što je malo ko znao

Poznati i prema rečima mnogih i te kako talentovani glumac, Marinko Madžgalj rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru gde je odrastao.

marinko

Jedan od najvoljenijih srpskih glumaca diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić.

Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je jednako uspešan i kao pevač i voditelj.

Nesrećni trenutak nastupio je kada su mu lekari saopštili da mu je ostalo još tri meseca života, ali ih je on iskoristio do poslednjeg trenutka.

Snimao je seriju u Crnoj Gori, išao je na hemoterapije i nešto što je sakrio od mnogih- 20 dana pred smrt se krstio u manastiru Ostrog, iako je zbog slabosti taj čin jedva izdržao.

Madžgaljeva smrt duboko je potresla njegove kolege, koji i dalje ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: