Objavljeno: 16.08.2016 u 7:48 | Music, Showtime | Komentara:

BIO JE ZVIJEZDA JET-SETA! Popularni Sejo Kalač danas izgleda OVAKO!

Folk pjevač Sejo Kalač bio je jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača 90-ih godina. Karijeru je započeo prije 25 godina, a od 10 studijskih albuma koje je izdao, publika ga najviše pamti po hitu “Ala, ala”, ali i po parodiji njegovog lika u srbijanskom animiranom filmu “Jet-set” koji je na satiričan način prikazao ovu javnu scenu…

Dvije godine kasnije, Sejo je objavio album “Dođe to iz duše”, a poslije toga više nije snimao i povukao se sa scene.

Međutim, pjevač i dalje nastupa po klubovima, a povremeno se druži i sa kolegama. Tako je nedavno na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj poziraju on i pjevač Darko Filipović.

“Brat Sejo”, napisao je Filipović.

sejo-2

Nakon razvoda od supruge, Kalač se nije u javnosti pohvalio novom vezom, a svojevremeno je izjavio da učesnik 6. sezone najgledanijeg rijaliti programa “Farma”.

Iako na estradi više nije popularan kao nekada, njegovi hitovi se i dalje pamte.

Izvor: Pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: