Objavljeno: 26.02.2017 u 12:53 | Ostalo, Slike | Komentara:

Vodoinstalater objavio fotografiju ove seksi igračke iz kupaonice svoje klijentice pa dobio otkaz

Muškarac je fotografiju objavio u zatvorenoj Facebook grupi za muškarce, no ona je ipak došla do vlasnice kupaonice.

kupatilo-vibrator (1)

Majstori bi trebali biti kao i liječnici ili pak svećenici, ono što im klijenti otkriju, slučajno ili namjerno, ne smiju dijeliti dalje. Pogotovo kada vam danima budu u kući u kojoj mogu otkriti vaše najprljavije tajne.

Uvjerio se u to i jedan vodoinstalater koji je zbog ‘zabadanja nosa u tuđe stvari’ dobio otkaz. On je tako u kupaonici svoje mušterije vidio seksi igračku koja je visila iznad kade. Sve bi prošlo u redu da se samo nasmijao viđenom, ispričao kolegama i nastavio raditi svoj posao. No, on je umjesto toga igračku fotografirao i objavio u jednoj zatvorenoj Facebook grupi za muškarce koja broji čak 200.000 članova.

Jedan od članova je fotografiju zatim proslijedio svojoj prijateljici koja ju je pak objavila u drugoj Facebook grupi, ali za žene, a u kojoj se 170.000 članica. Među članicama bila je i vlasnica kupaonice, ali i seksi igračke s fotografije.

Ona je odmah kontaktirala šefa tvrtke koja je poslala vodoinstalatera u njezinu kuću, a on je nakon toga, očekivano, ostao bez posla.

kupatilo-vibrator (2)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: