Objavljeno: 09.12.2017 u 13:17 | Ostalo, Slike | Komentara:

Šta nije u redu s ovom fotografijom? Majka je nije htjela objaviti zbog jednog detalja

Majka Olivia White (28) privukla je pozornost javnosti jednom fotografijom koju je objavila na Instagramu, a koju isprva nije htjela pokazati javnosti zbog detalja koji je mrzila.

Foto: Blog House of White

Foto: Blog House of White

Ova mlada majka, inače poznata blogerica iz australskog Melbournea, prvo je bila u strahu što će ljudi reći ako objavi fotografiju s plaže sa svojom kćeri, no onda se ipak odlučila na taj potez.

Foto: Blog House of White

Foto: Blog House of White

– Nisam fotografiju objavila dok smo bili na ljetovanju jer mi se nije sviđalo kako mi izgleda trbuh. Koliko god se trudila biti samouvjerena i pozitivna u vezi s time kako izgledam, nikada ne možeš biti sasvim zadovoljan sam sa sobom – rekla je ona.

No, onda je odlučila objaviti fotografiju zbog svih drugih žena kako bi im pokazala da se ne trebaju sramiti svoga tijela.

Foto: Blog House of White

Foto: Blog House of White

– Samo se moramo svakoga dana podsjećati da smo predivne bez obzira na to pokušavaju li drugi ili vaš mozak uvjeriti vas da mislite drukčije. Ovo je lijepi trenutak između mene i moje kćeri, sjećanje koje želim pamtiti zauvijek i ništa to ne može uništiti – priznala je ova majka dvoje djece te svojom iskrenošću zadivila mnoge.

Foto: Blog House of White

Foto: Blog House of White

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: