Objavljeno: 16.11.2017 u 8:49 | Ostalo | Komentara:

Smijali su joj se godinama zbog zuba i zvali je “žena sa konjskom vilicom”… Pogledajte kako sada izgeda (Video)

Teško je kada imate neki zdravstveni problem kojeg svi uočavaju. Ipak, mnogi nemaju obzira i čak će ismijavati nečiji izgled. To nemate pravo. Zamislite kako bi bilo da vas neko ismijava zbog tako nečeg.

zena-zubi-1

To kako ćemo izgledati nismo mi birali. Zato ne ismijavajte druge. Ova djevojka pod imenom Gemma Smit je trpila brojne ružne komentare na račun svog izgleda.

Kada je imala 6 godina, udarila je glavom u banderu, što je dovelo do toga da je poremetila vilicu. Zubi su bili istureni naprijed i nisu lijepo izgledali. Nije joj bilo lako.

Onda se prijavila u jednu emisiju kako bi joj oni pomogli. Na taj način je dobila odgovarajući medicinski tretman i potpuno se promijenila.

zena-zubi-2

Dobila je nove zube i izgleda totalno drugačije. Sada svi kažu da je baš lijepa. Ovo je iskustvo koje je svakako pozitivno djelovalo na nju i vratilo joj izgubljeno samopouzdanje.

Kaže da je sada potpuno drugačija osoba i da joj je ovo promijenilo život.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: