Objavljeno: 23.06.2017 u 12:51 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

SMEDEREVSKI DUH NEPREKIDNO HARA: Vozači na putu od BEOGRADA redovno voze stoperku koja je ODAVNO POGINULA!

Širom svijeta brojni ljudi svjedoci su sličnih dešavanja – vide osobe koje su odavno na tom mjestu poginule, možda čak i progovore sa njima. Neki to pripišu umoru, neki se trude da zaborave, a neki istražuju da li je zaista moguće da su ugledali duha.

smederevo-plavusa

Međutim, rijetko kad se desi da je u središtu takve jedne priče – Srbija. I to samo srce Srbije, nekadašnja prestonica, Smederevo.

U ispovijesti koja kruži na Internetu jedan muškarac napisao je šta mu se dogodilo još prije tri decenije.

Bile su to osamdesete… Išao sam od Beograda ka Smederevu i ustopirala me je jedna plavuša. Preslatka, šarmantna. Pozvala me je da svratim na ručak kad se budem vraćao. Tri dana kasnije došao sam do njene kuće u blizini Smedereva, ali vrata mi je otvorila neka baka. Kada sam je pitao da li tu živi misteriozna plavuša, ona mi je pokazala njenu fotografiju i rekla da je njena unuka poginula na tom mjestu prije 6-7 godina u saobraćajnoj nesreći i da nisam ni prvi ni posljednji koji je traži – riječi su ovog čovjeka.

Da li je riječ o urbanoj legendi ili o istinitim događajima koji more mnoge – razmislite sami…”ni prvi ni posljednji koji je traži”.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: