Objavljeno: 19.01.2017 u 12:11 | Ostalo | Komentara:

Slika koja je sve izludjela: Objašnjeno kako je uspio parkirati auto na balkonu četvrtog sprata

U utorak ujutro na ruskim društvenim mrežama je objavljena fotografija koja je tisuće nagnala da se upitaju – kako, pobogu?

auto-na-balkonu (1)

Naime, na fotografiji je prikazan automobil parkiran na balkonu četvrtog kata, a slika je potpisana uz šaljivu dosjetku kako ima i stanara koji su na jednostavan način riješili problem s nedostatkom parkirališnih mjesta.

Pogledajte je ako je niste dosad vidjeli, a u nastavku ćemo vam objasniti kako je vlasniku to uspjelo, kako je svoje vozilo dovukao na balkon četvrtoga kata, tik uz spavaću sobu da ga ima na oku.

Odgovor je – naravno da nije. Sve što na fotografiji vidite je genijalna optička iluzija, majstorija koju je izveo fotograf sa susjedne zgrade bez uporabe Photoshopa.

auto-na-balkonu (2)

Naime, njegovo je oko ulovilo odbljesak u savršenom kutu, ali su zgodnu podvalu naposljetku odali pojedini detalji.

auto-na-balkonu (3)

Uočili su ih članovi stranice Pikabu, kojima čestitamo što se nisu dali nasanjkati poput brojnih kolega s nekih drugih društvenih mreža. Veći dio njih se vodio logikom: “Rusi su to, nema toga što može začuditi kada su oni u pitanju”. Ipak…

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: