Objavljeno: 25.03.2017 u 14:00 | Ostalo, Slike | Komentara:

S*ksi manekenka pozira bez gaćica, a kad su pogledali sliku bolje – FUJ, ODVRATNO! (FOTO)

Manekenka Hejli Boldvin na Instagramu je objavila fotografiju svoje nove naslovnice. Urednici su očigledno željeli da budu provokativni, pa plavokosa manekenka telefonira dok sjedi na WC šolji spuštenih gaćica, ali jedan detalj im je promakao.

Vidite li o čemu je riječ?

hejli-manekenka

“Zašto piški sa spuštenom daskom?”, “Mogli ste bar da podignete dasku, izgledalo bi realnije”, “Sjedi bez gaćica na spuštenoj dasci? Kako odvratno”, samo su neki od komentara.

Hejli na fotografiji s naslovnice magazina Inprint nosi svilenu spavaćicu, čipkaste gaćice i čarape.

- Nikad ne bih fotografisala manekenku kako urinira, to je odvratno. Ovo je priča o intimnim trenucima s Hejli, koja ima odličan smisao za humor, a ova fotka mi se svidjela jer je otkačena. Poenta je u tome da je stalno na telefonu, ne na WC-u”, rekla je stilistkinja iz magazina Mega Kapur.

Dakle, imamo poentu… ipak, te bez razloga spuštene gaćice… ne vrijedi, i dalje je glupavo.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: