Objavljeno: 26.05.2017 u 12:08 | Ostalo | Komentara:

Samo jednu noć je dečka ostavila samog u stanu: Kada se sutra vratila, zatekla je ODVRATAN PRIZOR i IZBACILA GA (FOTO)

Nema goreg osjećaja od toga kada znate da ste prevareni. Nekada se poslije tog saznanja tugovalo u naručju prijatelja, a danas se to objavljuje cijelom svijetu preko društvenih mreža.

gacice-prevara-naslovna

Djevojka po imenu Džordan uhvatila je svog dečka, Dilana, u prevari. I to tako što je našla dokazni materijal u njegovom stanu, pa je onda riješila da to pokaže cijelom svijetu.

- Djevojke, evo šta može da vam se desi ako ne prespavate u rođenom stanu jednu noć. Odvratno je to što su muškarci spremni da ovo prirede djevojci koju navodno vole, a još su odvratnije djevojke koje će skinuti gaćice pred svakim, čak i ukoliko imaju dečka. I čak i ukoliko dečko ima djevojku. I da, to rade i djevojke sa odvratnim stvarima u vagini, pogledajte samo ove gaćice. Poljubac za tebe Dilane, uhvaćen si, a sa tobom i Kejtlin – napisala je ova djevojka koja je očito znala i sa kim je dečko tačno prevario.

gacice-prevara

Post je odmah postao viralan, ali se postavlja pitanje da li je baš morala da ovo pokaže svima. Da li biste vi uradili isto?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: