Objavljeno: 15.01.2015 u 12:13 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

PREVARENA DJEVOJKA: “Ulovila sam vlastitu majku kako spava s mojim mužem. Radili su to godinama”

Majka dvoje djece, 26-godišnja Kylie iz Sheffielda u Velikoj Britaniji, još uvijek je u šoku nakon što je shvatila da joj je zaručnik spavao s njezinom vlastitom majkom, i ta je veza trajala godinama!

prevarena-djevojka

Kylie je upoznala svog zaručnika prije pet godina putem društvenih mreža, a prvi su se put vidjeli uživo kad je slavila svoj 21. rođendan u jednom pubu. Pet mjeseci kasnije počeli su živjeti zajedno.

No, nakon što je zatrudnjela, ponašanje zaručnika se promijenilo, propio ae, svađao i pokazivao ljubomoru.

Shirley se obratila svojoj majci za pomoć i majka je počela redovito dolaziti u njezinu kuću, pomažući joj i umirujući je.

No, nekoliko tjedana nakon porođaja, Kylie je postala sumnjičava kad je zatekla svog zaručnika i majku kako zajedno gledaju porno film na DVD-u. Oni su se opravdavali da su slučajno stavili pogrešan DVD, ali sumnja se uvukla u Kylie, posebno kada je jednog dana ugledala poruku svog zaručnika na majčinom mobitelu, u kojoj je pisalo: “Večeras ću te”.

Tog dana, kada se vraćala kući, Kylie nije mogla ući jer je njegov ključ bio u bravi s unutarnje strane. Kad je napokon uspjela ući, njezina se majka tuširala, a zaručnik ju je dočekao u gaćama.

Majka joj je napokon priznala istinu tek dan nakon što je Kylie poštom od odvjetnika dobila pisano priznanje svog zaručnika da je spavao s njezinom majkom četiri godine.

“Ne mogu vjerovati da je moja majka počinila takvu izdaju, a bila mi je najbolja prijateljica”, komentirala je Kylie u dokumentarcu za Channel 5 koji bi uskoro trebao biti emitiran, ali su njegovi isječci već osvanuli u britanskim medijima.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: