Objavljeno: 13.05.2018 u 12:14 | Ostalo, Slike | Komentara:

Pozvao je djevojku prvi put u svoj stan: Da li vidite ŠTA je to sa slike dovelo do MOMENTALNOG RASKIDA?

Prvi put je doveo djevojku u svoj stan i bez blama objavio kako se odvijala situacija. Odmah ćemo vam reći da je pao raskid, a uskoro ćete saznati i zašto!

prljava-soba (1)

- Hajde da budemo iskreni. Današnje žene ne znaju koja su njihova zaduženja u vezi – kaže jedan od mora sličnih tvitova ovog mladog Britanca koji je, kako bi dokazao ovu svoju tezu, sproveo jedan eksperiment.

On je svoju djevojku po prvi put pozvao u svoj stan (možda je prikladnije reći brlog). Poenta brloga bila je u tome da vidi da li je njegova djevojka materijal za suprugu. Kako se to provjerava? Vrlo jednostavno – čeka se da se vidi da li će se snajka latiti krpe i deterdženta.

prljava-soba (3)

- Pozvao sam svoju djevojku da po prvi put svrati kod mene i moram da vam priznam da sam duboko razočaran. Došla je jutros i otišla je. Nije čak oprala ni suđe, da ne pričam o tome da nije malo i počistila. Mislio sam da je ona savršen materijal za ženu ali ona je u potpunosti pala ovaj test – napisao je mrtav hladan đuvegija.

Dalje je, kada je tvit postao viralan, objasnio i da zaduženja jedne djevojke uljučuju pod obavezno sljedeće stvari: kuvanje, čišćenje, peglanje, pranje veša.

Viralni tvit uskoro je došao do same djevojke koja ga je ostavila, vjerovatno iz dobre namjere kako bi mu omogućila da sebi nađe pravu ženu, majku, kraljicu umjesto ovog jadnog izgovora od ženskog bića.

prljava-soba (4)

Sada mu je žao – em je sam, em moli po Tviteru ljude da ga ostave na miru, pošto se cijeli svijet sjatio da mu objasni par stvari o jednakosti polova i sličnim temama, ali prekasno je.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: