Objavljeno: 26.03.2017 u 15:22 | Pouke i poučne priče | Komentara:

ŽENA MU REKLA DA IZBACI STARU MAJKU: Njegova reakcija i odgovor zaprepastio je sve!

Na svojoj svadbi sin postavi svoju majku na čelo stola. Supruga mu se primakne i upita, šta će ta starica tu. Odmah da si je izbacio sa naše svadbe.

stara-majka

On joj odgovori: “To je moja majka”.

Ali ona je i dalje insistirla da se ona izbaci sa njihove svadbe…

Sin priđe mikrofonu da bi čuli svi gosti i reče: “Ko će da kupi moju majku? Prodajem je danas, koju cijenu nudite, jer mi je supruga ne voli”.

Svi začuđeno su gledali u njega i niko nije odgovorio.

On priđe svojoj majci uhvati je u krilo i reče: ”Niko neće moju majku?! E pa ja je hoću”! Izađe sa svojom majkom u naručju i ostavi mladu sa gostima i ode sa majkom svojoj kući.

Nakon nekoliko dana na vrata mu se pojavi najbogatiji čovjek u tom mjestu i reče mu: “Čuo sam šta se desilo na tvojoj svadbi! Ja ti zbog toga dajem svoju kćer, jer ako ti tako paziš na svoju majku, sigurno ćeš paziti i poštovati i moju kćer”

Izvor: balkanspress.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: