Objavljeno: 10.06.2018 u 19:29 | Ostalo | Komentara:

Ovo žene prvo primijete na muškarcima kada su na plaži

Iako su često muškarci ti koji odmjeravaju žene i one to itekako rade, samo puno diskretnije

muskarac-plaza

Ako ste mislili da su žene bolje od muškaraca te da im fizički izgled nije toliko važan, gadno ste se prevarili jer novo istraživanje pokazuje da žene itekako odmjeravaju muškarce.

S obzirom na to da je ljeto pred vratima, žene na plažama ”škicaju” muškarce jednako kao što oni gledaju žene, a prvo što na njima uoče njihovi su trbušni mišići.

Stoga, ako imate ravan trbuh na kojem se vide vaše ”pločice” ponosno se možete šepuriti plažom jer će ih svaka žena uočiti, a ako pak imate pivski trbuščić, razmislite o odlasku u teretanu.

Druga stvar koju žene pogledaju na muškarcu jest njegovo lice, a ono što će ih definitivno privući jest vaš osmjeh.

Nakon lica, žene prelaze na odmjeravanje ramena i bicepsa.

No, kada je muškarac potpuno odjeven, žena će na njemu prvo primijetiti njegove oči. Nakon toga će pogledati njegov osmijeh, a potom visinu. Na prvom spoju žene obraćaju veliku pozornost na njegove ruke pa se pobrinite da su vam nokti uredni i odrezani.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: