Objavljeno: 16.02.2018 u 18:06 | Ostalo | Komentara:

NISU GA HTJELI PUSTITI: Puna 2 sata ležali s mrtvom bebom, ali onda je liječnik ušao i zatekao OVO!

S vremena na vrijeme pojave se priče, koje nam vrate vjeru u to da su čuda ipak moguća! Ovo je jedna od njih …

ležali-s-mrtvom-bebom

Australka Kate Ogg i njezin suprug Dave, s nestrpljenjem su očekivali rođenje svojih blizanaca. Morala je roditi u 27. tjednu trudnoće, kada su primili užasne vijesti.

Djevojčica Eli zaplakala je odmah po rođenju, dok je maleni Jamie nakon 20 minuta reanimacije, proglašen mrtvim.

Sreća zbog rođenja se pretvorila u noćnu moru. Dok je Kate još uvijek pokušavala shvatiti ono što joj je liječnik upravo priopćio, čvrsto je držala beživotno tijelo svog sina u naručju. Sve vrijeme su se nadali da će zaplakati, ali liječnici su ih uvjeravali kako je beba umrla.

Medicinsko osoblje je izašlo iz sobe, a majka i otac su prigrlili hladno tijelo bebe i sa njim legli u krevet. Ležali su tako puna dva sata, ne odvajajući pogled od svog djeteta.

Htjeli su ga ugrijati svojim tijelom, i dalje ne vjerujući da zaista više nije živo!

Nakratko su osjetili trzaje njegovog tijela, ali liječnici su rekli da je to normalno i da je moguća pojava zakašnjelih refleksa na mrtvom tijelu.

Ovaj bračni par je godinama pokušavao dobiti djecu i nisu mogli podnijeti da je Jamie mrtav.

Međutim, tada se dogodilo nešto nezamislivo! Nakon dva sata kontakta kožom s majkom i ocem, dječak je ponovno počeo disati! Kate je bila u nevjerici i mislila je da je to previše dobro da bi bilo istinito – liječnici su bili šokirani!

2-sata-lezali

Jamie je živ!

Sretni otac, Dave, je rekao: “Srećom, imam vrlo hrabru ženu koja sluša svoje instinkte – samo zbog nje, Jamie je još uvijek s nama!”

Nakon nekoliko dana u bolnici, obje bebe su sa svojom obitelji napustile bolnicu i otišle kući.

Podijelite ovu priču s prijateljima i pokažite im važnost Bogom danog majčinskog instinkta!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: